neděle 13. května 2012

Robinzonáda

V pátek 11. května jsme se sešli před KVK, odkud jsme měli odjíždět. Cesta byla dlouhá, ale myslím, že byla zábavná. Po cestě nás potkala nemilá událost. Katky auto chcíplo, takže musel přijet princ na bílém koni, aby ji pomohl. Princ na bílém koni byl samozřejmě Pepa, který za nima přijel, vyměnili si auto a Pepa tam počkal. Pak za Pepou přijel David se mnou a Terkou. Nějakou dobu se tam čekalo a pak jsme se teda všichni museli nacpat do tří aut.

Přijeli jsme kolem půl dvanácté do kempu Kristýna. Druhý den jsme se alespoň trochu posilnili dobrou snídaní. Pak jsme měli program a hru. Hra byl dobrá a dlouhá. Večer byl k večeři výborný řízek. Poslední den byla ještě jedna hra ve Westernovým městečku, kde to bylo hrozně super. I když se naše skupinky neumístili, tak přesto nám to nevadilo a užili jsme si to.

Na zpáteční cestu jsme museli jet ještě do Liberecké nemocnice, protože se Tadeáš roztrhl ret. Jinak už potom bylo všechno v pořádku. Mně se na Robinzonádě moc líbilo a těším se na další.

BARČA

Žádné komentáře:

Okomentovat